12 martie – 15 mai 2020: nimic


2 Comentarii la “12 martie – 15 mai 2020: nimic”

Abonare la comentarii pentru acest articol
 1. 1 A

  Este mare pacat ca, starea de ‘lock-down’ opreste vlogaria montana si turele.
  Ce am mai putut explora doar in padurea de langa casa si avand tot timpul cu mine declaratia de proprie raspundere conform ordonantei militare nr.3 pentru a nu fi amendat daca ar fi un politist in preajma.
  Sa asteptam pana in 15 mai sa relaxeze, sper ca curba infectarilor sa se mentina in trend descendent si curba vindecatilor sa fie in trend ascendent, de altfel curba numarului suspectilor in carantina si autoizolare sa fie in trend descendent , pentru a se relaxa cat mai mult si sa fim linistiti ca nu ne vom intoarce in ‘lock-down’ si in starea de urgenta.
  Turele internationale vor fi posibile cred ca numai in toamna pentru a iesi si alte tari europene din starea de urgenta, plus ca pe langa granitele inchise, exista riscul de a te inchide in carantina 14 zile dupa sosirea in strainatate.

 2. 2 Micula

  15 Martie:
  Prima relaxare a inceput. Acum suntem in stare de alerta, pentru vlogarie montana, este permisa deplasarea in localitate si in padurile si pesterile din zona extravilana sau respectiv zona “metropolitana” a municipiului. Pentru a merge departe in tara atunci trebuie declaratie pe proprie raspundere.
  Masca e obligatorie in spatii inchise exceptand pesterile neamenajate si refugiile abandonate si galeriile impracticabile din catacombe. Mersul in grup e permis cu grupuri de cate maxim 3 cu distanta de minim 4 metri intre grupurile de maximum 3 in mersul de aventura.
  Daca trendul ramane descendent, ne asteapta noi relaxari dupa 1 iunie. Sper ca in 15 iunie sa se deschida si plajele si sezonul estival si coronavirusul sa degenereze cum relata acel cercetator medical izraelean.

Adauga un comentariu